Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Jan Sleijfer

Drs. Jan Sleijfer is oprichter van NLsportpsycholoog® en directeur van KEIKO Health & Performance Center. Jan doceerde vijf jaar sportpsychologie en martial arts aan de Hogeschool van Amsterdam (International Sports Management and Business). Met zijn zelf ontwikkelde Drie Batterijen® methode - inclusief App en Elearning - is hij ruim tien jaar de mentale trainer van vele talenten en topsporters van wereld- en olympisch niveau: turnen, judo, (ijs-)hockey, voetbal, boksen, karten, paardrijden, (synchroon-) zwemmen, schaatsen, wielrennen, honkbal, motocross, volleybal, tennis, atletiek, darten, tafeltennis, golf en dansen.

Buiten de sport houdt Jan zich al sinds 1993 bezig met mentale veerkracht op de werkvloer. Hij behandelt mensen met stressklachten en vergroot de duurzame inzetbaarheid van personeel. Vooral zorgverleners en medewerkers in hoog-risico beroepen (o.a. politie en justitie) traint hij om mentaal sterk te handelen tijdens klantcontacten, reorganisaties en in crisissituaties, zoals verbale conflicten, vechtpartijen en gijzelingssituaties.

Jan ontwikkelde naast de Drie Batterijen® methode ook de succesvolle programma’s Mindboxing® en KeikoKidz®. Met zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis als sportpsycholoog en zijn oosterse wijsheid als natuurgeneeskundig therapeut (TCM), zijn alle trainingen van KEIKO® Health & Performance Center interactief, leuk, leerzaam en inspirerend. Het beste uit twee werelden!

Mijn locatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander - Bennebroekerweg 800
2134 AB Hoofddorp
http://www.nlsportpsycholoog.nl
info@keiko.nl

Mijn werkgebied:
  • Heel Nederland