Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Roos Malmberg

We zijn constant op zoek naar manieren om innerlijke rust te krijgen. We vragen ons af of dit het is. We veranderen onze levens, zoeken naar manieren om meer geluk en zingeving in het leven te mogen ervaren. Om dit doel te bereiken, veranderen we van baan, zoeken we naar de ideale partner of verhuizen we naar een andere plek. We zijn constant bezig om weg te rennen van het gevoel van gemis en de leegte die we ervaren. Echter, wanneer het gevoel van geluk afhankelijk wordt van dingen buiten onszelf, geven we onze grootste kracht weg. Er zal dan nooit echt een einde komen aan het gevoel van gemis, omdat we altijd iets nieuws nodig hebben om het te vullen. Op deze manier kunnen we dus ons hele leven op zoek zijn naar geluk en innerlijke rust buiten onszelf, terwijl we ons rusteloos blijven voelen van binnen.

Hoe kunnen we de innerlijke rust vinden?
We zullen dit patroon moeten breken. We zullen moeten stoppen met rennen, stoppen met meer willen en stoppen met ergens willen zijn. We zullen moeten leren om gewoon te zijn, om stil te staan bij het moment en de situatie volledig te accepteren zoals die nu is. Wanneer we dit doen, openen we de deuren naar onze grootste kracht: de kracht om innerlijke rust te ervaren. Vanuit deze plek hebben we geen externe dingen nodig om ons gelukkig te maken, dan zijn we gelukkig. Dan rijden we de golven van het leven in plaats van de golven proberen te manipuleren zodat ze precies goed zijn voor ons. De golf zal altijd de golf zijn, maar we kunnen leren om te genieten van het rijden van iedere golf.

De missie van Waves of Life is dan ook om meer mensen in aanraking te brengen met deze innerlijke plek van rust vanuit waar geluk, creativiteit, motivatie en groei automatisch plaatsvinden. Zodat we kunnen stoppen met zoeken en starten met zijn. We nodigen jou uit om jouw grootste kracht weer te voelen op een life coaching sessie of tijdens een retraite in de natuur.

Mijn locatie

August Allebeplein 794
1062AC Amsterdam
waves-of-life.com
roos.malmberg@hotmail.com

Mijn werkgebied:
  • Heel Nederland