Actueel

01 Jan

Dag van de sportpsychologie!

Lees Meer

Samenwerking VSPN en Embloom

13 Nov

Embloom en Vereniging voor SportPsychologie in Nederland gaan samenwerking aan!


Leden van de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN) met de accreditatie SPORTPSCYHOLOOG VSPN® kunnen vanaf nu met korting gebruikmaken van het Basic abonnement van Embloom. Hiermee wordt de inzet van e-health door sportpsychologen gestimuleerd. Daarnaast sluit het ook goed aan op de Postgraduate opleiding tot praktijksportpsycholoog (POPS). Tijdens deze opleiding wordt sinds dit jaar het platform van Embloom gebruikt en maken de sportpsychologen in opleiding al kennis met de inzet van e-health.  

Lees Meer

SportLAB Sedoc - sportpsychologie als innovatie

02 Apr

Voormalig Olympisch hordeloper Gregory Sedoc onderzoekt voor zijn programma hoe de huidige generatie topsporters innovaties in sport gebruikt om de beste van de wereld te worden. In deze zesdelige serie spreekt hij ook met een sportpsycholoog!

Lees Meer

Verslag NLCoach congres - Sportpsychologie; de nieuwste inzichten

25 May

Op 25 mei 2018 was het NLCoach congres "Sportpsychologie; de nieuwste inzichten". Lees hier een kort verslag van deze inspirerende dag in Zwolle.

Lees Meer

Welke boeken kwamen er uit in 2017?

01 Mar

Afgelopen jaar hebben weer een aantal leden van de vereniging boeken uitgebracht.

Hier een overzicht:

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:12345