Actueel

Mental Coach congres vrijdag 8 april 2016

18 Feb

Mentaal is abstract, je kunt het niet aanraken omdat het geestelijk is! Dat maakt het mysterieus en interessant!

Op vrijdag 8 april 2016 organiseren NLcoach en de Hogeschool van Amsterdam een congres wat geheel in het teken staat van het thema ‘MENTAAL’. Tijdens dit congres staat kennis halen en delen incl. de vertaling naar de werksituatie van trainers en coaches centraal. Kortom: je krijgt veel nieuwe informatie en tips en trics die je direct kunt gebruiken in je eigen praktijk! Het congres vindt plaats in de ALO Amsterdam (Locatie aan de dr. Meurerlaan 8). Het congres start om 16.00 uur en duurt tot 20.45 uur.


Sprekers: Alyson Annan (plenaire spreker), Jacques Brinkman, Ruben Dekker, Rianne van Strien, Berber van den Berg, Jan Sleijffer, Remco Koopmeiners en Roel Zijlstra

Lees Meer

18 december - Internationaal symposium over de rol van klinische psychologie en psychiatrie in topsport

26 Nov

NOC*NSF organiseert op vrijdag 18 december op Papendal een internationaal symposium over de rol van de klinische psychologie en psychiatrie in de topsport. Op initiatief van professor Paul Wylleman, prestatiemanager Prestatiegedrag, presenteren experts uit binnen- en buitenland, op diverse terreinen van dit onderwerp (zie programma).

Lees Meer

Verdediging van proefschrift: De mythe van de rode bloedcel

18 Sep

Op vrijdag 9 oktober zal de openbare verdediging van het proefschrift "De mythe van de rode bloedcel - verbetert epo of bloeddoping de prestaties van wielrenners en andere duuratleten" plaatsvinden aan de Open Universiteit. Locatie is het gebouw Pretoria van de Open Universiteit te Heerlen.

Lees Meer

Congres - Heel Nederland mentaal sterk en gezond - 13 september 2015

02 Jul

Hoeveel procent van een prestatie hangt af van uw mentale gesteldheid? Topsporters geven als antwoord ruim 70%! En op school? Hoe zenuwachtig is uw kind voor de Cito-toets of het eindexamen? En herinnert u uw eerste rijexamen nog? Niet zelden gaat het mis vanwege spanning of angst. Maar ook op het werk. Kunt u de werkdruk en reorganisaties nog aan? Op 13 september zal tijdens het congres "Heel Nederland mentaal sterk en gezond ingegaan worden op deze thematiek.

Lees Meer

Sport medisch congres 21 juli 2015 - ‘Game, Set and Patch’ - over tennis

30 Jun

Dinsdag 21 juli vindt een eendaags congres plaats in Rotterdam wat zich richt op fysiotherapeuten, (sport)artsen en (tennis)coaches. Vooraanstaande sprekers zullen ‘Game, Set and Patch’ aan de hand van vier hoofdthema’s behandelen:
- Medische problemen bij jongeren
- Elleboogblessures
- Mentale problemen bij tennissers (door SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Yoran Verschoor)
- Heup- en liesklachten bij het tennis

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:123456