Actueel

Masterclass - Psychologie in het voetbal - 17 september 2015

30 Jun

Psychologie krijgt in het hedendaagse topvoetbal een belangrijke rol. Maar wat houdt het werken in de top van het voetbal eigenlijk in? Drie internationale sportpsychologen delen op 17 september tussen 15.00 uur en 18.00 uur hun kennis en ervaringen over werken in het topvoetbal.

Lees Meer

Masterclass voor leden VSPN: ‘Klinische psychologie, werken in een interdisciplinair team en beroepsethiek’

20 Apr

Donderdag 23 april organiseert het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) in samenwerking met NOC*NSF een masterclass met als thema  ‘Klinische psychologie, werken in een interdisciplinair team en beroepsethiek’.
De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht van 18.30 uur tot 22.00 uur.
Aanmelding is verplicht. 

 

Lees Meer

12 juni 2015 - Congres voor trainer-coaches: “Sportpsychologie en het totale mensprincipe”

01 Jun

Heeft u als trainer-coach interesse in sportpscyhologie en wat dit voor u en uw sporters kan betekenen? De afgelopen jaren is het mentale aspect in de begeleiding van sporters en teams steeds belangrijker geworden. 

Op vrijdag 12 juni vindt het congres Sportpsychologie en het totale mensprincipe plaats. Het congres is toegankelijk voor iedere trainer-coach ongeacht tak van sport en het niveau waarop de trainer-coach sporters begeleid.Tijdens dit congres worden actuele inzichten gegeven op het gebied van sport- en prestatiepsychologie. Verder zal ingegaan worden op de diverse vaardigheden die je als trainer-coach moet hebben om je sporters of teams mentaal te kunnen begeleiden.

Lees Meer

Lustrumcongres 10 april 2015 - een verslag

23 Jan

Op de lustrumpagina is een verslag te lezen van ons Lustrumcongres in 2015!


Lees Meer

VvBN Symposium 2015

22 Jan

Big data, (ook) in de bewegingswetenschappen?
Op vrijdag 27 maart 2015 vindt het VvBN Symposium 2015 plaats. Het symposium is een initiatief van de Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland (VvBN) en Arko Sports Media.

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:1234567