Actueel

18 december - Internationaal symposium over de rol van klinische psychologie en psychiatrie in topsport

26 Nov

NOC*NSF organiseert op vrijdag 18 december op Papendal een internationaal symposium over de rol van de klinische psychologie en psychiatrie in de topsport. Op initiatief van professor Paul Wylleman, prestatiemanager Prestatiegedrag, presenteren experts uit binnen- en buitenland, op diverse terreinen van dit onderwerp (zie programma).

Lees Meer

5 vragen voor: ... de sportfysiotherapeut

17 Nov

In de rubriek 5 vragen voor ... deze keer een interview met sportfysiotherapeut Maaike Brugmans, 
sportfysio bij het Nationaal doven zaalvoetbalteam. Maaike vertrek deze week met het team naar de WK, welke plaatsvindt van 20 t/m 28 november in Bangkok.

Lees Meer

Interview met .... Maaike Bierstekers, SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

18 Sep

Sportpsycholoog is een boeiend beroep met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Lees hier meer over de inhoud van het werk, het leven en de passie van SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Maaike Bierstekers

Lees Meer

Verdediging van proefschrift: De mythe van de rode bloedcel

18 Sep

Op vrijdag 9 oktober zal de openbare verdediging van het proefschrift "De mythe van de rode bloedcel - verbetert epo of bloeddoping de prestaties van wielrenners en andere duuratleten" plaatsvinden aan de Open Universiteit. Locatie is het gebouw Pretoria van de Open Universiteit te Heerlen.

Lees Meer

5 vragen voor: ... de sportarts

28 Aug

In de rubriek 5 vragen voor vandaag een interview met sportarts Sietske van Berkel, werkzaam in de Isala klinieken in Zwolle. Aan haar werden de volgende vragen gesteld: 

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:1234567