Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Daniëlle Van Der Klein - Driesen

Mijn praktijk is in Rotterdam. Hier train ik sporters van talent tot en met Olympisch niveau. Mijn kracht ligt in het op maat maken van het mentale trainingsprogramma + de koppeling met de praktijk. Hierdoor heeft het snel een positief effect op welbevinden en presteren van de sporter. Bij SBV Excelsior en Intime Tennis Academy voer ik de Leerlijn Mentaal Topsport uit. Dit is een mentaal trainingsprogramma voor op de baan of het veld, waarbij jonge sporters stap voor stap mentale vaardigheden leren tijdens de fysieke training.

Team Flow Mentale Training
Inmiddels werk ik samen met jong team van sportpsychologen. Wij werken samen aan het verbeteren van de Leerlijn Mentaal Topsport voor zowel voetbal als tennis. Daarnaast gaan wij een pedagische methodiek voor sportclubs ontwikkelen 'Sport in Perspectief'. Deze richt zich op de driehoek sportouder-sporter-trainer. Doel hiervan is het 'sportplezier' vergroten.

Mentale Training
Ik ben Sportpsycholoog VSPN®|Docent sportpsychologie VSPN |Orthopedagoog|Docent Basisonderwijs. Ik geef zowel individuele- als groepstrainingen voor: SBV Excelsior, Intime Tennis Academy, Focus Tennis Academy, TTC Hippische Sport, RTC Volleybal. Ze werkt al jaren samen met Rotterdam Topsport, Dordrecht Topsport en CTO Metropool.

Mijn boek 'GAS en REM in de sport. Mentaal sterk coachen' gaat over de invloed van emoties (GAS) en gedachten (REM) op prestatiegedrag. Wat kan je als sporter doen om het beste uit jezelf te halen? Hoe kan je omgeving (ouders en de trainers) hierin ondersteunen? Er staan veel praktische voorbeelden en verhalen in van topsporters, talenten, coaches, ouders en scheidsrechters.

Wil je dit boek bestellen ga naar: www.flowmentaletraining.nl

Mijn locatie

Hattasingel 172
3066 HH Rotterdam
www.flowmentaletraining.nl
info@flowmentaletraining.nl

Mijn werkgebied:
  • West Nederland