Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Jan Sleijfer

Drs. Jan Sleijfer is expert op gebied van presteren onder druk en mentale fitheid. Ruim 25 jaar traint hij professionals in hoog-risicoberoepen, doceerde sportpsychologie en martial arts aan de Hogeschool van Amsterdam en begeleidt topsporters richting EK, WK en Olympische Spelen. Hij is oprichter van NLsportpsycholoog® en directeur van KEIKO Health & Performance Center.

Door middel van zijn beproefde Drie Batterijen® methode leren sporters en werknemers bewust hun energie op peil te houden. De drie batterijen staan voor Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. Samen vormen ze een holistische drie-eenheid van presteren en gezondheid. Individueel of als team ga je 100 dagen praktische aan de slag. Je ontvangt de Drie Batterijen® App, hebt in MijnNLsportpsycholoog online toegang tot E-learning en de 3BTQ voor- en nameting. Er is ook een Drie Batterijen® Oplaadspel, dat vooral gericht is op teamsamenwerking.

Het succes van de Drie Batterijen® methode is in het bedrijfsleven overtuigend aangetoond bij honderden medewerkers in hoog-risico beroepen (zoals justitie) en stressvolle beroepen als de zorg en het onderwijs. In de sport gebruiken inmiddels landelijk heel veel talenten en topsporters van wereld- en olympisch niveau de app. In talloze sporten: turnen, judo, (ijs-)hockey, voetbal, boksen, karten, paardrijden, (synchroon-) zwemmen, schaatsen, wielrennen, honkbal, motocross, volleybal, tennis, atletiek, darten, tafeltennis, golf en dansen.

Jan ontwikkelde naast de Drie Batterijen® methode ook de succesvolle programma’s Mindboxing® en KeikoKidz®. Met zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis als sportpsycholoog en zijn oosterse wijsheid als natuurgeneeskundig therapeut (TCM), zijn al zijn trainingen en workshops interactief, leuk, leerzaam en inspirerend. Het beste uit twee werelden!

Mijn locatie

Sportcomplex Koning Willem Alexander - Bennebroekerweg 800
2134 AB Hoofddorp
http://www.nlsportpsycholoog.nl
info@keiko.nl

Mijn werkgebied:
  • Heel Nederland