Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Rianne Van Strien

Het is mijn missie om mensen in hun kracht te zetten en ze te laten ontdekken hoe zij kunnen excelleren in wat ze doen. Zelfinzicht en begrip voor de ander zijn sleutelwoorden in dit proces.

Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® werk ik met sporters, coaches en teams op allerlei niveaus en in diverse takken van sport. Dat kan zijn op individueel niveau, op teamniveau en/of door het geven van workshops of cursussen.

De grootste groep sporters die ik begeleid zijn tussen de 8 en 20 jaar oud, waardoor ik automatisch ook met ouders te maken heb. De rol van ouders is cruciaal in de ontwikkeling van een (sportend) kind, door middel van workshops of gesprekken probeer ik deze groep dan ook te ondersteunen en meer inzicht te geven in talentontwikkeling en de mentale kant van sport.

Ik ben gewend om met één been in de praktijk te staan. Het liefst vind je mij dan ook op of rond de sportvelden om ter plekke tips te geven aan coaches of sporters.

Mijn vaste werkplek zit in Zwolle, echter in veel gevallen werk ik op de locatie van de sporter of coach en indien ze (tijdelijk) in het buitenland zitten ook via Skype.

Naast Coach2score, ben ik actief binnen PerformanceTypes. Binnen dit bedrijf kijken we naar verschillen en trainen we onze klanten om actief in te spelen op deze verschillen. Nieuwsgierig? bekijk het intro-filmpje: https://vimeo.com/218523411

Mijn locatie

Boerendanserdijk 2a
8024 AH Zwolle
www.coach2score.nl
rianne@coach2score.nl

Mijn werkgebied:
  • Oost Nederland