Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Lisa Rübsteck

Hallo!
Ik ben Lisa en ik werk bij Tough Minds, standplaats Sportcampus Zuiderpark in Den Haag. Liefst werk ik op de locatie van mijn sporters - dichtbij, praktisch en bereikbaar.

Tough Minds:
Tough Minds is een team van 3 geaccrediteerde sportpsychologen. Wij begeleiden sporters, coaches, teams en andere presteerders in het mentaal krachtiger zijn in hun sport, werk of coaching.
Iedereen herkent wel de situaties waarin je graag zelfverzekerder of beter gefocust wilt zijn. Voor een ieder die een stap verder wil in het waarmaken van zijn ambities, bieden wij individueel afgestemde mentale begeleiding.

* individuele coaching
* team coaching
* workshops
* trainingen

Andere werkzaamheden:
Tough Minds is aangesloten bij het Sport Medisch Centrum Den Haag, een multidisciplinair team waardoor we de beste rondom zorg voor onze sporters en cliënten kunnen bieden!
Ik ben trainer voor het programma 'Mentale Kracht' bij de Nationale Politie. Binnen de VSPN ben ik voorzitter van de commissie herregistratie. Daarnaast werk ik nauw samen met Rogier Hoorn van SportsMind en ben ik als basispsycholoog aangesloten bij PsyNed.

Licenties & registraties:
* SPORTPSYCHOLOOG VSPN ®
* ACT trainer / therapeut
* SCAS registratie
* JTI licentie
* EMDR (type 1 trauma)

Eigen sport:
Mijn eigen sportachtergrond is erg divers, van atletiek tot handbal en 8 jaar volleybal.
Ik hou ervan om nieuwe sporten te leren kennen en daag me daarin steeds weer uit, triathlon, skiën, klimmen, SUP, paragliding, ... ik hou van afwisseling :) Op dit moment ben ik regelmatig te vinden bij trailrunning events, op de fiets door Limburg en bij bootcamp trainingen op het strand of in het bos.


Wil je meer weten over de mogelijkheden voor mentale training of een workshop?
Neem vrijblijvend contact op: 0644850336, lisa@toughminds.nl of bezoek onze website www.toughminds.nl

** Sinds 1 september is Tough Minds gevestigd op de Sportcampus Zuiderpark in Den Haag - kom je binnenkort een keertje langs? **

Mijn locatie

Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
2533 SR Den Haag
www.toughminds.nl
lisa@toughminds.nl

Mijn werkgebied:
  • West Nederland