Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Anouk Van Den Berg

Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® richt ik mij op sporttalenten. Ik werk voornamelijk met jonge sporters tot 18 jaar op individuele basis of in kleine groepjes. Sporters krijgen inzicht in zichzelf en de mentale kant van hun sport. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd die hen helpen zich goed te voelen en de goede dingen te denken. Zo kan een sporter laten zien wat hij in zich heeft en met plezier zijn sport beoefenen.
Thema’s die in de begeleiding aan bod kunnen komen zijn onder andere: het verlagen van wedstrijdspanning, het versterken van zelfvertrouwen, het vergroten van weerbaarheid of omgaan met hoge verwachtingen.
Aangezien ik met jonge sporters werk, vind ik het belangrijk een goede vertrouwensband op te bouwen. Dit doe ik door oprecht geïnteresseerd te zijn in de sporter en kwaliteiten te zien én te benoemen.
Omdat de omgeving van een sporttalent van groot belang is, adviseer ik ook ouders en trainers.
Naast begeleiding face-to-face bied ik ook online mentale begeleiding aan via Prestum.nl. Ik heb een aantal trainingen ontwikkeld specifiek voor de tennissport. Voor leraren, jonge tennissers en hun ouders.

Mijn locatie

Molenlaan 3
4214 EA Vuren
https://www.mooost.nl
anouk@mooost.nl

Mijn werkgebied:
  • Midden Nederland