Sportpsycholoog

  • Home
  • Sportpsycholoog

Maaike Bierstekers

Sinds 2009 ben ik werkzaam in mijn praktijk MB Sportpsychologie te Wouwse Plantage in Brabant. In mijn praktijk begeleid ik sporter die hun prestaties willen verbeteren en/of meer plezier uit hun sport willen halen. De topsporter die wil leren hoe hij/zij kan pieken op die grote wedstrijd, maar ook de recreatiesporter die door angst of spanning wordt belemmerd in zijn of haar sport en het plezier terug wil.

individuele sport, teamsport, denksport, krachtsport, paralympische sport, etc: alle sporters en disciplines zijn welkom! Naast individuele begeleidingen verzorg ik ook teamscholingen en workshops op maat.

Mijn praktijk is gelegen bij een ruitersportcentrum (www.ruitersportcentrumwestbrabant.com) met alle faciliteiten om de hippische sporter ook in de praktijk te begeleiden onder andere door het nabootsen van wedstrijden of het leren omgaan met paardrijangst op een bom-proof paard.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via info@mbsportpsychologie.nl of 06-22533068.Mijn locatie

Heistraat 8
4725 SE Wouwse Plantage
www.mbsportpsychologie.nl
info@mbsportpsychologie.nl

Mijn werkgebied:
  • Heel Nederland