Actueel

SportLAB Sedoc - sportpsychologie als innovatie

02 Apr

Voormalig Olympisch hordeloper Gregory Sedoc onderzoekt voor zijn programma hoe de huidige generatie topsporters innovaties in sport gebruikt om de beste van de wereld te worden. In deze zesdelige serie spreekt hij ook met een sportpsycholoog!

Lees Meer

De mentale kant van de Spelen - van verschillende kanten belicht

10 Aug

Tijdens de Olympische Spelen hebben verschillende SPORTPSYCHOLOGEN VSPN® artikelen geschreven over de mentale kant van de sport, welke gepubliceerd zijn op sportzorg.nl.

Lees Meer

De mythe die "presteren onder druk" heet

30 Jun

"Presteren onder druk", kan dat of is het een mythe? En is "een strafschoppenserie een loterij"? Of is het net zo goed een trainbaar onderdeel van de sport? Nu aan het begin van de kwartfinales van het EK voetbal mogelijk een onderwerp wat weer regelmatig ter sprake kan komen.


Onze SPORTPSYCHOLOGEN VSPN® schrijven met regelmaat blog artikelen over verschillende onderwerpen en op verschillende plakken. Matthijs Kruk heeft nu voor sportzorg.nl een artikel geschreven over 'de mythe die "presteren onder druk" heet'.

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:12345