Actueel

5 vragen voor: ... de sportfysiotherapeut

17 Nov

In de rubriek 5 vragen voor ... deze keer een interview met sportfysiotherapeut Maaike Brugmans, 
sportfysio bij het Nationaal doven zaalvoetbalteam. Maaike vertrek deze week met het team naar de WK, welke plaatsvindt van 20 t/m 28 november in Bangkok.

Lees Meer

5 vragen voor: ... de sportarts

28 Aug

In de rubriek 5 vragen voor vandaag een interview met sportarts Sietske van Berkel, werkzaam in de Isala klinieken in Zwolle. Aan haar werden de volgende vragen gesteld: 

Lees Meer

5 vragen voor: .... de sportdietist

05 Jun

In de serie "5 vragen voor" vandaag een interview met sportdietiste Saraï Pannekoek. Zij gaat in op de mentale aspecten die van invloed kunnen zijn op de voedselinname van een sporter en de interdisciplinaire aanpak bij specifieke casussen met onder andere een sportpsycholoog.

Lees Meer

5 vragen voor een sportfysiotherapeut - Behoefte aan mentale begeleiding

25 Feb

In de rubriek 5 vragen voor ... stellen we vragen aan andere disciplines die werken in de sport. Deze keer 5 vragen voor een sportfysiotherapeut over of er behoefte is aan mentale begeleiding.

Een SPORTPSYCHOLOOG VSPN(R) werkt graag in een multidisciplinair team. Wilt u hier meer over weten en meepraten over het optimaliseren van multidisciplinaire samenwerking, kom dan naar het VSPN lustrumcongres op 10 april 2015.

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:12345