Actueel

Sport medisch congres 21 juli 2015 - ‘Game, Set and Patch’ - over tennis

30 Jun

Dinsdag 21 juli vindt een eendaags congres plaats in Rotterdam wat zich richt op fysiotherapeuten, (sport)artsen en (tennis)coaches. Vooraanstaande sprekers zullen ‘Game, Set and Patch’ aan de hand van vier hoofdthema’s behandelen:
- Medische problemen bij jongeren
- Elleboogblessures
- Mentale problemen bij tennissers (door SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Yoran Verschoor)
- Heup- en liesklachten bij het tennis

Lees Meer

Masterclass - Psychologie in het voetbal - 17 september 2015

30 Jun

Psychologie krijgt in het hedendaagse topvoetbal een belangrijke rol. Maar wat houdt het werken in de top van het voetbal eigenlijk in? Drie internationale sportpsychologen delen op 17 september tussen 15.00 uur en 18.00 uur hun kennis en ervaringen over werken in het topvoetbal.

Lees Meer

5 vragen voor: .... de sportdietist

05 Jun

In de serie "5 vragen voor" vandaag een interview met sportdietiste Saraï Pannekoek. Zij gaat in op de mentale aspecten die van invloed kunnen zijn op de voedselinname van een sporter en de interdisciplinaire aanpak bij specifieke casussen met onder andere een sportpsycholoog.

Lees Meer

Masterclass voor leden VSPN: ‘Klinische psychologie, werken in een interdisciplinair team en beroepsethiek’

20 Apr

Donderdag 23 april organiseert het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) in samenwerking met NOC*NSF een masterclass met als thema  ‘Klinische psychologie, werken in een interdisciplinair team en beroepsethiek’.
De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht van 18.30 uur tot 22.00 uur.
Aanmelding is verplicht. 

 

Lees Meer

Een interview met .... Ivo Spanjersberg, een SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

08 Apr

Sportpsycholoog is een boeiend beroep met veel afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Lees hier meer over de inhoud van het werk, het leven en de passie van SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Ivo Spanjersberg.

Lees Meer
Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.


Pages:2345678