Actueel

Masterclass - Psychologie in het voetbal - 17 september 2015

30 Jun

Psychologie krijgt in het hedendaagse topvoetbal een belangrijke rol. Maar wat houdt het werken in de top van het voetbal eigenlijk in? Drie internationale sportpsychologen delen hun kennis en ervaringen over werken in het topvoetbal.


Vlemmings & Van Zwam organiseren op 17 september, samen met EXPOSZ, een masterclass over psychologie in het topvoetbal. Martin Littlewood, Joost Leenders en Paul van Zwam (SPORTPSYCHOLOOG VSPN®)  geven een presentatie over hun ervaringen en werkwijze. Na afloop van de presentaties is er een paneldiscussie onder leiding van de dagvoorzitter Leon Vlemmings. Het publiek krijgt dan volop de gelegenheid om vragen te stellen.


De inschrijfkosten bedragen 95,- euro. Studenten en leden van de Nederlandse en Vlaamse vereniging voor sportpsychologie kunnen tegen een gereduceerd tarief van 50,- euro deelnemen aan de masterclass.


Aanmelden en betalen


Je kunt je voor de masterclass aanmelden door een mail te sturen naar Paul van Zwam: paul@vlemmings-vanzwam.nl De aanmelding wordt via de mail bevestigd en de betaling dient plaats te vinden ter plekke voor aanvang van de masterclass. Je krijgt dan ook een factuur. - Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt -


Tijd en locatie
VU – zaal wordt nog bekend gemaakt, Van der Boechorststraat 7-9, 1081 BT Amsterdam

Inloop is vanaf 14.30 met koffie en thee, start om 15.00 en afsluiting om 18.00

Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.