Actueel

Sport medisch congres 21 juli 2015 - ‘Game, Set and Patch’ - over tennis

30 Jun

Dinsdag 21 juli vindt een eendaags congres plaats in Rotterdam wat zich richt op fysiotherapeuten, (sport)artsen en (tennis)coaches. Vooraanstaande sprekers zullen ‘Game, Set and Patch’ aan de hand van vier hoofdthema’s behandelen:
- Medische problemen bij jongeren
- Elleboogblessures
- Mentale problemen bij tennissers (door SPORTPSYCHOLOOG VSPN® Yoran Verschoor)
- Heup- en liesklachten bij het tennis


Het programma is opgezet door dr. Babette Pluim, sportarts en bondsarts van de KNLTB. De leerdoelen van het symposium zijn gebaseerd op bovenstaande hoofdthema’s waarbij oorzaak, diagnostiek en behandeling centraal staan. Men leert blessures te voorkomen, de sporter te stimuleren en behandeling van blessures te verbeteren. We zijn zeer trots en blij dat o.a. Prof Gino Kerhoffs van het IOC Research Center of Excellence in Amsterdam en Dr. Denise Eygendaal, Toparts 2014, hier acte de presence zullen geven.


Programma & Inschrijven
Bekijk het gehele programma in de bijlage of op onze website. Via de officiële WMTS website kunt u zich direct inschrijven voor dit congres. Check www.wmtsrotterdam.com/tennis/congress.aspxAccreditatie
Voor dit congres is een accreditatie aangevraagd en verkregen voor sportartsen en fysiotherapeuten (registers algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut).


Nieuwsberichten

Op deze pagina kunt u terecht voor alle actuele berichten omtrent VSPN en haar omgeving. Via onderstaande rubrieken kunt u filteren naar eigen interesse.